Stel je voor: verblijf in één van de luxe vakantiehuizen in Nederland waar de kinderen zich urenlang kunnen vermaken in de tuin, terwijl jij ontspant met een boek in de hand. Waar ieder hoekje veilig, luxe en comfortabel aanvoelt. Klinkt als de perfecte gezinsvakantie, toch? We hebben drie Nederlandse pareltjes gevonden die perfect zijn voor gezinnen, en die je meteen op je verlanglijstje zal willen zetten.

Luxe vakantiehuizen in Nederland

Nederland, zo klein maar oh zo verrassend. Vooral als het gaat om prachtige plekjes om met je gezin te verblijven. Terwijl de kinderen buiten ravotten, geniet jij van dat welverdiende momentje in een van deze luxe vakantiehuizen. Elk van deze huizen ademt een unieke sfeer van luxe en comfort uit, gecombineerd met faciliteiten die zowel volwassenen als kinderen aanspreken. Laat je inspireren door onze selectie en ontdek enkele van de luxe vakantiehuizen die Nederland te bieden heeft.

1. Luxe vakantiehuis: Bosvilla TerSpegelt

Zie je het al voor je? Ontwaken midden in Noord-Brabant, met het geluid van fluitende vogels en de geur van verse boslucht. Tegenover recreatiepark TerSpegelt vind je deze droomplek. Niet zomaar een huis, maar een riante villa waar je met 12 man de tijd van je leven hebt. Kinderen spelen in de tuin, jij geniet van je koffie op het terras en ’s avonds? Dan steek je gezellig de BBQ aan.

Meer over Bosvilla TerSpegelt lees je hier >>

Luxe vakantiehuis BosVilla Terspegelt
Luxe vakantiehuis: Bosvilla TerSpegelt

2. Luxe vakantiehuis: Bosvilla Kennemerduinen

Strandliefhebbers opgelet! Midden in de natuur, en toch zo dicht bij Bloemendaal aan Zee. Stel je voor: na een dagje strand keer je terug naar je eigen stukje paradijs in de Kennemerduinen. Hier, weg van alle drukte, kom je pas echt tot rust. En de kinderen? Die zijn druk met voetballen, trampoline springen of ravotten in de enorme tuin.

Meer over Bosvilla Kennemerduinen lees je hier >>

luxe vakantiehuis Bosvilla Kennemerduinen in Nederland
Luxe vakantiehuis: Bosvilla Kennemerduinen

3. Luxe vakantiehuis: De Groene Lantaarn:

Ooit gedroomd van een vakantie in een 18e-eeuwse boerderij? Maar dan wel met alle moderne gemakken van nu? In Groet vind je dit pareltje. Perfect voor een familievakantie of een weekendje weg met vrienden. Overdag verken je het dorp, ’s avonds geniet je in de sauna of speel je een spelletje tafelvoetbal met de kids.

Meer over De Groene Lantaarn lees je hier >>

Vakantiehuis de Groene Lantaarn in Nederland, een prachtig wit gekleurd vakantiehuis met rieten dak en grote tuin.
Luxe vakantiehuis: De Groene Lantaarn

Tot slot

Nederland heeft zoveel mooie luxe vakantieverblijven te bieden. Deze drie luxe vakantiehuizen zijn slechts een tipje van de sluier. Zo zijn er nog veel meer verblijven voor heerlijke familievakantie in Nederland. Al overtuigd? Boek dan snel één van deze luxe vakantiehuizen en ervaar zelf het comfort van deze Nederlandse toplocaties!

Lees ook:

Tip: Nieuw op FamValley? Begin bij onze homepage en ontdek de laatste familievakanties, leuke uitjes en tips!

Het is helaas niet mogelijk een bericht achter te laten.