Op zoek naar een kidsproof, kleinschalig en bijzonder vakantieadres? Bij Eliza was here vind je een aantal hele fijne adresjes voor een familievakantie naar de zon. Even weg van alle drukte en met het gezin van de vakantie genieten! Bekijk hier de kidsproof vakantieadresjes van Eliza was here in Europa.

Kindvriendelijke adresjes Eliza was here

#1. Borgo Castello panicaglia – Hotel in Italië

Een unieke plek met luxe suites, omheind zwembad en allerlei activiteiten voor de kids! Borgo Castello Panicaglia heeft in totaal 17 luxe kamers en suites. Een aantal kunnen worden samengevoegd tot een familiesuite met meerdere slaapkamers dus perfect voor een verblijf met het hele gezin!

Appartement-Italie-Borgo-Castello-Panicaglia-Slaapkamer

#2. Casa Fontelheira – Glamping in Portugal

Een authentieke boerderij verbouwd tot een kleinschalig vakantieresort in Portugal waar je kunt kiezen tussen een luxe lodge met eigen sanitair of één van de vakantiewoningen. Lastige keuze, want beide opties bij Casa Fontelheira zijn aanraders! Alle accommodaties zijn geschikt voor 5 of 6 personen en hebben 2 slaapkamers met fijne bedden.

Glamping-Portugal-Casa-Fontelheira-lodge-portugal-Eliza-was-here

#3. Torre Nova – Resort in Spanje

Een prachtig landhuis, op een 19e eeuws landgoed in Spanje, gerenoveerd tot een heerlijk kleinschalig én kindvriendelijk resort met 8 ruime en luxe appartementen. Bij Torre Nova kun je in alle rust genieten van de Spaanse zon. Een geweldig adres op slechts 45 minuten rijden van Barcelona!

torre-nova-appartement-barcelona-spanje

#4. Villa S’Argamassa – Villa met privé zwembad op Ibiza

Villa S’Argamassa staat in een prachtige omgeving op Ibiza op 100m lopen van het strand. De luxe villa heeft een privé zwembad en de services van een hotel. Daarnaast maken de dagelijkse schoonmaak, schone handdoeken, opgemaakte bedden, het vriendelijke personeel én het restaurant dit vakantieadresje echt helemaal compleet. Dat is écht in alle rust genieten van een vakantie met het hele gezin!

Ibiza-Villa-Sargamassa-Patio-Zwembad-Eliza-was-here

Eliza was here bestemmingen

Het volledige aanbod van Eliza was here vind je op de website van Eliza was here onder het thema “kinderen”. Met accommodaties in Griekenland, Spanje, Portugal en in Italië. Stuk voor stuk unieke adresjes, kleinschalig en kindvriendelijk. Het aanbod bestaat uit autovakanties én vliegvakanties waarbij een vliegvakantie altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto is.

Het is helaas niet mogelijk een bericht achter te laten.